1. Hur gammal är du?
Jag är 20 år i September, wohooo.

2. Hur gammal känner du dig?
Ena sekunden känner jag mig så himla vuxen och gammal men andra sekunden känner jag mig så himla liten och oerfaren. Tror det beror på vart jag är och vad jag gör och hur jag tänker just då. Jag menar när man sitter på en restaurang i Hawaii och inte kan beställa en drink eller komma in på en klubb när man får köpa alkohol i butik här i Australien, så känner man ju sig ganska liten och ung.

3. Vad har du gjort i dag?
Idag har jag städat övervåningen i huset och så har jag gråtit en skvätt och tröst ätit choklad och popcorn till en film. Idag har varit en riktigt sugdag. Troligtvis den deppigaste dagen här i Australien. Fy usch. Kollat på trolljägarna har jag också gjort, sjukt bra program. Helrätt tycker jag.

4. Vilken film såg du senast?
In her shoes, sjukt rolig och bra film. Har sett den förut men för er som känner mig så vet ni ju att jag aldrig kommer ihåg filmer jag sett. Den är i varje fall en typisk ”hannafilm”. Jag älskar verkligen komedier om vänskap eller romantiska komedier.

5. Vem ringde dig senast?
Blake, min room-mate.

6. Är du besatt av någonting?
Oj, grekisk yoghurt kanske eller kan man vara besatt av det. Nä, jag vet inte. Gud vad tråkig jag är.

 7. Är du rädd för blod?
Nja.. Lite halvrädd. Det är inte så att jag svimmar när jag ser blod. Men blir det för mycket då är det ganska obehagligt.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?
Platsen jag befinner mig på just nu är i ett två-vånings strandhus i Avoca. Det har 4 rum och kök med världens mysigaste balkong (eller ja, vi har faktiskt tre balkonger). Och det jag älskar med den här platsen/ det här huset är att man hör havet och vågorna dag ut och dag in. Harmoniskt är vad det är.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet (fram tills nu).
Ja, Fredrik Reinfelt, Göran Persson, Carl Bildt, Olof Palme och Ingvar Carlsson.

 10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga?
Hahahaa, vafan…. Ja… Men jag visste faktiskt Fredrik och Göran utan att googla.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob?
Utan tvekan svart. Men om det inte får vara en färg inom gråskalan så är det nog blått. Tror att blå är min favoritfärg faktiskt. Gillar det och trivs bra i det eftersom att det framhäver mina ögon.
12. Vad har du för storlek i kläder?
Jag brukar använda alla möjliga storlekar beroende på hur jag vill att plaggen ska sitta på mig. Men vanligtvis köper jag kläder i small.

 
13. Vilken är din favorithögtid?
Midsommar helt klart. Tycker dock att julen är otroligt mysig också. Men midsommar är så himla härligt, nä, jag älskar verkligen midsommar. Det är favoriten utan tvekan.

14. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Trivs väldigt bra här i Australien men längtar otroligt mycket till kryssningen som jag ska på om några dagar då den går till Fiji, Isle of pinnes och Champagne Bay osv. 

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?
Oj, tror nog inte jag varit på ett ställe jag absolut aldrig mer vill tillbaka till. Självklart finns det ställen jag varit på som jag gillat lite mindre men jag skulle ju inte tacka nej att åka tillbaka dit. 

16. Hur vill du tillbringa din pension?
Jag vill vara ekonomiskt oberoende och bo i ett litet gammalt vitt hus i Spanien med apelsinträd, ett eget grönsaksland fullt med alla grönsaker och frukter man kan tänka sig i en supermysig trädgård full med blommor och buskar.

17. Vad lyssnar du på just nu?
Jag lyssnar inte på någonting. Det enda jag kan höra är klockan som tickar och någon som står utanför ytterdörren med nycklarna och försöker komma in.

18. Har du någon gång brutit ett ben?
Jag har brutit båda mina ben roligt nog. Första gången råkade pappa köra över det med barnvagnen eftersom att jag dumt nog sträckte ner det av någon konstig anledning. Andra gången så skulle jag gå ner från min barnstol och tog därför hjälp av syrrans gångstol som hon sedan åkte iväg med.. Vet inte om ni förstod mina förklaringar på hur det gick till men ja haha.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?
Grekisk yoghurt, frukt, frysta bär, xocai choklad och kanelknäcke. Åh, saknar kanelknäcke så himla mycket. Det är verkligen så jävla gott och jag kommer ihåg hur beroende jag var av det typ första året i gymnasiet.

20. Vem är din favoritkändis?
Oj, har nog ingen. Gillar dock Leonardo Dicaprio, Justin Bieber och Beyonce väldigt mycket hehe.

21. Vad är du på för humör just nu?
Sånt jävla shit humör. Är så irriterad och trött på allt och alla. Är så trött på folk som lägger sig i andras liv när dom inte har absolut någonting med det och göra. Och så är jag lite ledsen också för att jag lämnar om 4 dagar…

22. Vilka världsdelar har du varit i?
Europa, Nordamerika, Australien och Sydamerika

23. Snarkar du?
Det ryktas att jag snarkar ibland. Men det tror jag inte på…

24. Vilka yrken har du provat på?
Inte många haha, servitris, bloggare (JAAAAA, det är ett yrke och ni som inte tycker det välkommen att ställ er i kön I DON’T GIVE A SHIT ABOUT YOUR OPINION), egen företagare, skogsförvaltare och dagisfröken typ..

25. Hur går du helst klädd?
Just nu jeans och t-shirt och converse. There’s nothing better than that. Snygg och bekväm känner jag mig också i det. Så kanske därför jag gillar det så mycket.

26. Vilket stjärntecken är du född i?
Jag är en våg/ libra och jag tycker att stjärntecken och sådant är så intressant att läsa om. Jag brukar alltid stå och läsa mitt horoskop i tidningar i butiker. Någon mer än jag som tycker att det är sjukt hur det alltid kan stämma det där som står i tidningen? På något sätt så kan jag alltid relatera till det och är i livssituationer som stämmer in just då.

27. Vilket är ditt favoritgodis?
Tro det eller ej men gillar ju inte godis så jättemycket. Äter hellre efterrätter och glass. Älskar ju dock dom här röda och gröna godisarna med vita stripes. Vet inte vad dom heter dock. Herregud, hur ska man veta vad sitt favoritgodis av allt lösgodis heter egentligen?

28. Vad sa du senast?
Jag sa åt Linnea att sluta låta så ledsen för att jag ska åka hem… Waaaaah, kommer börja gråta snart.

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Marknadsföring i gymnasiet och Musik i högstadiet. No doubts about that.

30. Vad har du på dig just nu?
Ett par Victoria’s Secret mjukisbyxor och ett linne från Hollister. 

31. Vilken är din favoritaffär?
Har ingen favoritaffär. Gillar att mixa och matcha och plocka lite här och var. Tycker det blir mycket roligare. Älskar dock att handla på Forever 21 när jag är i USA.

32. När vaknade du i dag?
Jag vaknade klockan 05.50 exakt… Yes, jag vaknar alltid tidigt på morgonen.
33. Vad har du i dina fickor?
Har inte några fickor på dom här byxorna, så ingenting just nu. Men annars, ingenting heller faktiskt. Ett hårspänne eller en hårsnodd brukar slinka ner lite titt som tätt.

34. Vad köpte du senast?
Hmmmm…. haha behövde egentligen inte tänka. Det senaste jag köpte var choklad.

35. Hur många gånger har du flyttat?
Jag har flyttat 7 gånger om man räknar med flytten min familj just nu gör till Västerås.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med?
Jag hatar sådana här frågor för jag kommer alltid på de smartaste svaren någon dag efter. Men typ ett täcke, tändstickor och ett fiskenät.

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Morgonmänniska helt klart. Älskar att gå upp tidigt på morgonen och somnar alltid först när det kollas på film.

38. Senaste filmen du såg på bio?
Wow, kommer inte ihåg helt ärligt talat. Men det var i Sverige tillsammans med Bea. Jag ska försöka gå på bio på torsdag dock och se filmen ”The Other Woman” det är ju verkligen en film för mig och Linnea eftersom att musiken i trailern är TIMBER!! Haha gud blev så glad när jag såg trailern och hörde den låten. Måste se den filmen.

39. Har du blivit sydd någon gång?
Oj.. Tror inte det. Inte vad jag kan komma på.

40. Har du någon gång badat naken utomhus?
Jarååååå, det har jag gjort. I både pool och hav. Det ni haha.

41. Vad åt du till frukost?
Två brödskivor med ägg, ost, avocado, gurka och tomat och sen en smoothie till det. Yum.

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
Jag bodde i Söderköping, spelade både fotboll, handboll och innebandy typ och var 9 år. Eller oj, jag vet inte vad jag gjorde när jag var 9. Jag har så himla dåligt minne. Var säkert as kär i Robin, min killkompis haha.

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning?
Nej

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Ojjjj, det kan jag faktiskt inte komma på… Räkas att jag fick en drink på krogen hah?

45. Var lägger du din mobiltelefon när du sover?
Jag lägger den på golvet nedanför sängen oftast.

46. Vad var det sista du åt?
Popcorn

47. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Behöver inte ställa väckarklockan här i Australien majoriteten av dagarna och jag tror inte ni förstår hur underbart det är.

48. Är du blyg?
Jag kan nog vara ganska blyg i vissa situationer. Eller inte blyg utan mer bara, har inte så mycket och säga och känner att jag inte riktigt hänger med i konversationen och då kan de bara bli så att jag lyssnar på vad alla andra har och säga istället för att jag säger något själv… Det suger att de ibland uppfattas som att man är otrevlig dock för det är jag verkligen inte. Men som summan av kardemumman jag kan vara uppfattas som blyg i vissa situationer, ja och kan nog vara lite blyg också eller mer försiktig I would say.

49. När flög du senast?
I februari. Från Hawaii tillbaka till Sydney.

50. Har du någon tatuering?
Nej, och jag kommer troligtvis aldrig skaffa mig någon som det ser ut just nu.

51. Har du varit med om en bilolycka?
Nej

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
Helt ärligt så tror jag inte det. Kanske. Är ganska öppen om saker och ting. En egenskap som kan vara väldigt negativ och dålig för mig i många situationer. Det är inte alltid bra att ha lätt att lita på folk och vara naiv. Tro mig, man lär sig av sina misstag.

53. Vilken är den roligaste träningsformen?
Jag älskar verkligen bodypump. Tycker det är så fantastiskt roligt. Att gå till träningsklasser överlag är sjukt roligt och inspirerande. Det är nog den roligaste träningsformen jag vet.

54. Har du några husdjur?
Ja, jag har en och en halv hund som jag brukar säga. Hilton, familjens lilla älskade tax och sen Izo, en jämthund, som vi har delad vårdnad på tillsammans med min mormor och morfar. Åh, jag saknar Hilton så mycket just nu. Men snart får jag se honom!!

55. Vill du gifta dig?
Jag vill gifta mig. Jag ska gifta mig. Satt och drömde mig bort bland en massa härliga bröllopsbilder förut idag. Ska skriva ett inlägg om det senare.

56. Var växte du upp?
I Söderköping, en liten stad i Östergötland som ligger ca. 20 minuter söder om Norrköping. Ganska logiskt om man tänker efter på namnet och så.

57. Har du någon gång ringt polisen?
Nej.. inte vad jag kan komma på. Tror att jag någon gång ringde när min telefon blev stulen eller något. Ambulans har jag ringt dock.

58. Vilka är dina största svagheter?
Gud, ehm.. Kanske att jag tror väldigt gott om människor och är rätt naiv. 

59. Har du, eller har haft, något smeknamn?
Älskar när folk här i Aus kallar mig för Han, tycker det är så gulligt. Men nä, jag har nog aldrig haft något smeknam. Det blir alltid Hanna eller licious möjligtvis då… hehe.

60. Vad ska du göra imorrn?
Imorgon kanske jag och Maddy och två killar ska åka och campa I Cathrine Hill Bay tror jag det hette. Blir supermysigt om vädret blir lite bättre. Vet inte hur jag känner för att campa och sova i en van/ tält om det ska regna och vara kallt..

61. Vad har du in din väska?
Hörlurar, plånbok, mobil, läppglans och en hårsnodd.

62. Vad shoppar du helst?
Kläder alla dagar i veckan.

63. Favoritdesigner/märke?
Har inte direkt något faktiskt.

64. Bästa plagg/accessoar i garderoben?
Jisses, här i Australien så har mina svarta boots från choies varit en favorit.

65. Vilken är din favoritparfym?
Jag älskar verkligen Miss Dior som Linnea har. Magisk. Magisk.

66. String, boxer eller vanliga trosor?
Mini cheeky från VS, alltså typ vanliga eller ja lite halv string. Absolut inte boxer…

67. Vad sover du i?
En t-shirt eller mitt marinblå fina nattlinne från VS.

68. Går du på någon diet?
Nej, det gör jag inte.

69. Nämn tre maträtter du äter ofta?
Lax och sötpotatis, ris och haloumigryta och tacos

70. Vad dricker du till vardags?
Vatten. Te brukar jag också dricka.

71. Om du dricker alkohol, vad dricker du helst?
Vin eller vodka. Men testade ju som sagt en jättegod moscato igår. Yum yum yum. Ni ser det på bilden ovan tillsammans med våran kex och dipp.

72. Lugn hemmakväll eller party all night long?
Lugn hemmakväll! Eller nej jag vet inte. Hatar sådana här frågor verkligen. 

73. Tycker du om att fika?
Ja, jag älskar att fika. Är det inte så himla mysigt? Saknar svensk fika med mina tjejkompisar så mycket.

74. Vilka tidningar brukar du läsa?
Brukar…….? Brukar typ gå till tidningsstället i butiken och läsa igenom alla tidningars horoskop och sen gå.. Snälla säg att det är någon mer än jag som gör detta?

75. Favoritprogram på TV?
Tittar inte alls mycket på TV längre. Kan nog räkna på fingrarna de få gånger jag tittat på TV här i Australien. Men gillar ju som sagt serierna Pretty Little Liars, 24, Prison Break, Desperate Housewives, Gossip girl, Suits, Mistresses, Devious Maids, Beverly Hills housewives osv….

77. Hur skulle du beskriva ditt hem?
Här i Australien… A man cave for sure. Det är ganska orent, enkelt och inte speciellt hemtrevligt eller mysigt. Men det har världens bästa läge och det är ett fint och bra och stort hus. Kolla vad vackert det är nere på stranden liksom.

78. Pedant eller slarver?
Båda. Beror helt på vad saken gäller I would say.

79. Dricker du kaffe och i så fall vilken sort?
NEJ!!!! Jag försöks lära mig så har börjat med mocha och lattes med vaniljsmak.

80. Tråkigaste hushållssysslan?
Det är nog att plocka disk eller damma. Fy vad tråkigt det är.

81. Hur ofta städar du?
Här i Australien…. Två gånger i månaden kanske… Hemma i Sverige, 1 gång i veckan.

82. Leva nu, längta eller minnas?
Gillar alla tre. Men försöker att leva i nuet för tänk vad mycket roligt man missar om man bara längtar efter fredag varenda dag i veckan. Att längta är ju också så himla härligt ändå och minnas lika så. Älskar att kolla tillbaka på bilder och prata med mina vänner om gamla minnen och anekdoter och sådant. Här ovan är två bilder som ger mig många fina minnen.

83. Något du aldrig skulle klä dig i?
Oj, jag vet faktist inte.. Skulle nog inte sätta på mig ett par foppa tofflor i dagsläget..

84. Vad skulle du vilja ha mer tid till?
Jag skulle vilja ha mer tid till att förfesta för det är alltid så himla roligt.. Haha gud vad tråkigt svar men det var det enda jag kunde komma på just nu. Har nog för mycket tid helt enkelt.. 

85. Vad gör du för att rensa huvudet och få extra energi?
Går ut och går, lägger mig i soffan och letar inspiration på tumblr eller sätter på en serie eller film för att drömma mig bort och inspireras. 

86. Drömresemål?
Har många, Bora Bora, Maldiverna, Dubai, Brasilien, Afrika.. The list is long

87. Vilket är ditt drömyrke?
Drömyrke…….? Det här är en av de svåraste frågorna jag vet för JAG VET INTE. Skulle dock älska att vara resebloggare, typ resa runt till världens alla olika hörn och kanter och recensera restauranger, barer, stränder och hotell. Hur fantastiskt vore inte det?

88. Framtidsdrömmar?
Just nu drummer jag om ännu en vinter utanför Sveriges gränser på varmare breddgrader. Vart, när och hur, är fortfarande otroligt oklart dock. Men det skulle vara fantastiskt att fly vintern ännu en gång.

89. Vilket blir ditt nästa köp?
Det blir nog alkohol skulle jag tro. Gud, det låter ju som att jag dricker hela tiden men det gör jag verkligen inte.

90. Hur kommer du spendera semestern?
Semester? Känns som jag alltid har semester… Men om vi tänker sommaren så kommer jag nog försöka göra så mycket jag bara kan den här sommaren. Har lite planer på Grekland och Båstad dock… Wiiiiiii!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna