Har haft den sista taco kvällen ikväll alla tillsammans.. Det var supermysigt och jag har skrattat hela kvällen vilket ni lär märka i podcasten vi gjorde precis. Jag skrattar hela tiden så förlåt för det och förlåt för att den är väldigt flummig och babblig men jag har bara inte kunnat sluta skratta. Dom här grabbarna alltså… Så härliga och roliga.

 

HÄR är podcasten. Killarna svarar på frågorna ni ställde sist, berättar lite härliga anekdoter och sjunger och ber om pengar i slutet av podden. Ni får även träffa vår tredje roomie Jay i det här flummiga lilla avsnittet haha.

 

// Just had the last taco night with the family… It was cosy and I have been laughing this whole night which you probably will notice in the podcast we just did. I’m just laughing all the time so sorry for that… But oh well, the boys are answering the questions you gave them the last time and then they are singing in the ending which you can’t miss. HERE is the podcast and yes it’s in English //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna