Sitter på balkongen en sista gång och skriver i min dagbok samtidigt som jag lyssnar på Timber, Trumpets, Like a drum och Best I ever had. Fyra låtar som alltid kommer vara mina Australien-låtar. Timber med Kesha får mig att tänka på den här kvällen. Hade så jävla kul med mina två absoluta favorittjejer som jag kommer sakna så himla mycket.

 

Känner bara, va fan, det känns så himla konstigt att jag lämnar Australien nu. Att lämna det som precis börjat kännas som hemma. Känner mig typ helt tom och vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra förutom att jag vet att jag vill tillbaka och att jag kan tänka mig att bo här resten av mitt liv. Jag älskar Australien och jag älskar Australiensare. Tack alla ni som gjort det här halvåret till det absolut bästa halvåret i mitt liv. Jag älskar er alla och jag kommer sakna er alla. Hejdå mitt älskade, fina Australien! Vi ses snart igen.

 

// Feels so weird to just leave Australia now. To just leave what just started to feel like home. I don’t even know what to say or do except that I really know that I want to come back and that I can see myself live here in the future. I love Australia and I love Aussies. A big thank you to all of you that have made my 6 months here in Aus the absolute best possible. I love you all and I will miss you all. Goodbye lovely Aus! I hope we see eachother soon again //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna