Vårt första stopp är Isle of Pines i New Caledonia. Av bilderna att döma (som jag snott från google) så ser det ju helt fantastiskt ut och jag är så taggad på att se det här stället då jag hört att det ska vara helt amazing. Vi har inte planerat så mycket just här i Isle of Pines men vi har kollat upp Paradise Caves och The natural pool så vi får se vart vi hamnar.

 

// Our fist stop on the cruise is Isle of Pines in New Caledonia. I took the pictures from google and it looks absolutely stunning. I’m so excited to see this place because what I’ve heard it’s supposed to be as amazing as it looks. We haven’t planned to much at this stop but we’ve had a look at the Paradise Caves and The natural pool so let’s see where we end up //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna