Isle of pines. Mitt nya favoritställe. Det var så otroligt vackert och färgerna var helt oslagbara. Jag älskade det och önskar att vi kunnat stanna längre så att man kunnat utforska hela ön. 

 

// Isle of pines. My new favorite place. It was absolutely beautiful and the colors were just amazing. I loved it and wish we could stay a little longer to explore the whole island //

 

Det charmigaste med Isle of pines är att ön är så liten och att den verkligen är isolerad, öde och exotisk och inte förstörd av turism. Här fanns inga butiker eller köpcentrum direkt utan tror det endast finns 3 hotell och sen så försörjer sig lokalbefolkningen på turisterna genom att sälja lite hemmagjorda smycken, lite klänningar, kokosnötter osv.
// The charming part about Isle of pines is that’s isolated and exotic and not destroyed but turism. There is no coles or shopping centrum there guys haha. And I think it’s only 3 resorts on the island //

Först när vi kom iland ifrån de små båtarna som körde oss iland så stod det två kvinnor och väntade på oss och satte på oss blomster/palmbladskransar på huvudet. De var så fina och kvinnorna var så himla gulliga mot oss. 
// When we arrived to the Island with the tender boats there were two woman waiting for us which gave us flower things in the hair. They were so pretty and the woman were so nice to us //
Efter det gick vi bort till lagunen och snorklade runt och hade oss. Jag och Maddy var väldigt försiktiga dock då Maddys mammas kompis blev attackerad av en tiger shark där för något år sedan….. Önskar att hon inte berättat det förrän vi snorklat klart hehe.
// We started off at the lagoon snorkeling. Me and Maddy were heaps careful though since Maddy’s mum’s friend got attacked at the exact same place only a few years ago!!!!!! Wish she didn’t tell us that until after… //
Vi lämnade våra grejer på en liten klippa vid vattnet och jag det kändes faktiskt tryggt att göra det för det var mest äldre människor ifrån kryssningen alldeles intill. Jag hade inte gjort det i Mexico dock till exempel haha.
// We just left our things at the rocks by the water while snorkeling which actually felt kind of safe since there just was older people from the cruise around. I wouldn’t have done that in Mexico for example //
Säger bara WOW. Det var otroligt fint vid lagunen, vattnet var alldeles turkost och klart och vi gick ut till den stora stenen i mitten av lagunen där det var en liten grottliknande mini strand eller hur man nu ska beskriva det haha. Det var verkligen så himla pretty.
// Seriosly WOW. It was absolutely amazing by the lagoon. The water was crystal clear and turquoise. And we went out to the big rock in the mittle which was pretty cool //
Gick sedan längs den smala lilla stranden bort mot ett resort som låg lite längre bort men stannade halvvägs för ett dopp i vattnet och stannade kvar… 
// After some snorkeling we went along the little beach to go to the resort and have a look but stopped half way, went for a swim and never left cause it was so nice //
Isle of pines var verkligen fantastiskt. Det måste vara det absolut finaste stället jag varit på helt klart. Vill absolut tillbaka men kan tänka mig att det kan bli lite långtråkigt under en längre period då det inte finns så mycket att göra där. Men tror jag skulle gilla att bara ligga på stranden och läsa och bada och inte göra någonting annat också faktiskt. Ibland behövs det inte så mycket mer.
// To sum up… Isle of pines was absolutely beautiful. It’s probably the most beautiful place I’ve ever been too and I really wanna go back even though I can imagine it being a bit boring after a while. But might as well enjoy just laying on the beach, reading and drinking from the coconut’s too. Sometimes that’s all you need for a vacation //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna