Idag anländer vi till Champagne Bay som också ligger i Vanuatu och är det tredje stoppet och vad jag har hört sägs Champagne bay vara det finaste stället på kryssningen. Vi har inte riktigt planerat något här men kanske ta en taxi till Luganville och åka till ett av de blå hålen som ni ser på bilden här ovan. Det påminner ju lite om Blue Lagoon i Vila men vill gärna se det här också. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Att bara ligga på stranden som är på första bilden ser ju inte helt fel ut heller…

 

// The third stop on the cruise is Champagne Bay and it’s also located in Vanuatu and from what I’ve heard Champagne Bay is the prettiest place on the cruise. We haven’t really planned anything here but I just had a look at this Blue Hole in Luganville that looks pretty cool. We’ll see what we’re up to here in Champagne Bay because just laying on that wonderful beach you can see on the first picture seems pretty amazing as well //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna