Har ett helt dygn till sjöss att se fram emot innan vi anländer till Fiji imorgon så började morgonen med långfrukost på restaurangen Edelweiss hos våran favoritservitör Pablo (kommer berätta mer om de olika matalternativen som finns på den här kryssningen och om Pablo, vår servitör, i kommande inlägg). Jag åt bircher muësli och toast med banan och vi hamnade bredvid ett jättetrevligt äldre par som hade massor att berätta om resor de gjort genom åren, vilket var så kul och intressant att höra på. De hade verkligen varit överallt verkade det som. Något jag önskar att jag också kommer ha med mig i bakfickan när jag är i den åldern. Och när jag frågade dem vilket deras favoritställe var så sa dem att de verkligen gillade Marocko, så nu måste jag verkligen åka dit känner jag!! Något annat jag blev sjukt sugen på att göra som de hade gjort i Vila när de besökt det stället en gång förut är att bo på ett hotell där golvet endast är av sand. Hur mysigt? Ja, tiden bara rann iväg där vid frukosten så till slut var vi de enda kvar på restaurangen så de fick be oss att gå då de behövde förbereda för lunch.

 

Efter vår långa och härliga frukost så gick vi tillbaka till hytten och bytte om till träningskläder för att köra en halvtimmes löpning och lite armar och axlar och nu ligger jag här i sängen helt svettig och slut. Så ska ta en dusch nu och sen gå och käka lunch. Det blir nog en mumsig sallad idag. Njut av mitt lilla kollege av bilder jag inte visat er ännu och ha en fin dag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna