Efter att vi lämnat Fiji igår så körde jag 7 kilometer på löpbandet innan det var dags för middag. När vi käkat klart så gick vi och satte oss i centrum-delen av skeppet och lyssnade på musik och tittade på par som dansade. Sen bestämde vi oss för att checka in Viking Lounge på däck 11 då vi hört att det var en nattklubb som är igång varje kväll. Något vi vetat om hela resan men inte orkat gå till då vi trodde att det skulle vara tråkigt och endast äldre människor där men icke sa nicke kvällen slutade med att vi gick och la oss klockan ett med värk i både ben och fötter. Vi hade så roligt och dansade till både Beyonce, Abba, Justin Timberlake och Shakira. Så nu vet ni vart vi kommer hänga varje kväll efter middagen framöver haha.

 

// After porting out of Fiji yesterday I did 7 km on the treadmill before dinner. When we finished eating we went to the centrum watching couple dancing and then we decided to check out the nightclub in Vikinig Lounge on deck 11 even though we were skeptical about what sort of night club it would be. But guess what? We ended up going to bed at one and had the best time dancing to both Beyonce, Abba, Justin Timberlake and Shakira. It was so much fun and now we’re gonna be in that Vikining Lounge the rest of the cruise //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna