Åt frukost på IHOP (International house of pancakes) imorse och gick sedan bort till Waikiki där vi mötte upp Julie (den underbara och härliga tjejen som vi träffade i Champagne Bay och som jobbar i Guest Services på båten). Vi hängde på stranden tillsammans med Jade, en annan tjej vi lärde känna på kryssningen och så drack vi världens godaste Lawa Flow drinkar.

 

// Had breakfast at IHOP (International house of pancakes) this morning and then I went to the Waikiki and met Julie (the lovely and funny girl we met in Champagne Bay that works in Guest Services on the boat). We hung out at the beach together with Jade, another sweet girl I’ve got to known on the cruise and drank yum us Lawa Flow drinks //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna