Pysslade ihop tre olika kollage med en vardagsoutfit, en strandoutfit och en partyoutfit ifrån H&M som ni kan låta er inspireras av. Känner mig så himla tråkig som bara kört outfits inom gråskalan men jag gillar ju det allra bäst. Här ovan har vi vardagsoutfiten, älskar verkligen skorna och väskan. Det är två absoluta favoriter.

 

// Did 3 simple collages with a every day outfit, a beach outfit and a party outfit from H&M that I thought you could get some inspiration from. I feel so boring though only having outfits with black, white and grey colors but that’s what I like the most… Over here you have the every day outfit and I really love the shoes and the bag. It’s two favorites //

 

 

 

 

Brukar alltid ha ljus och färgglada bikinisar men diggar den här bikinin i mörka färger. Gillar modellen också, sjukt snygg. Tror inte den skulle passa så bra på mig dock men det är säkert många av er som den kommer sitta som smäck på. De höga gladiatorsandalerna har jag alltid varit en fan av så slängde in dem också. Och hur söt är inte den lilla väskan?

 

// I usually wear colorful and light bikinis but I really like this bikini that has dark colors. I do like the model as well. I don’t think it would fit me but I’m sure it would look awesome of some of you girls out there. I do like the shoes too and I’ve liked them since everyone had them a few years ago //

 

 

 

Till sist men inte minst min favoritoutfit av alla dessa tre. Kimonos, platåklackar och svarta linnen är precis min grej. Gillar även örhängena så ska nog införskaffa mig i dem när jag kommer hem till Sverige. Har även börjat ÄLSKA vitt så kommer nog köpa kjolen också då jag gillar den väldigt mycket med.

 

// And then we have my favorite of those 3. The party outfit!! Kimonos, platform shoes and black singlets is just my thing. I do like the earrings as well and I think I will actually buy them when I get back to Sweden. I’ve started loving white clothes too so may as well buy the skirt when I get back too. Looks so fresh //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna