Whole Foods Market, finns det något bättre ställe att handla på? Köpte dessa nyttiga snacks där häromdagen som är supergoda och innehåller jättebra ingredienser, inget socker alls!! Självklart naturligt socker men ja ni fattar vad jag menar. Det finns i varje fall massvis med raw food, barer, nötter osv på Whole Foods och det är då alltså en matbutik som finns överallt runt om i hela USA, så det är ett tips för er som ska besöka USA eller kanske redan bor här och inte varit där.

 

// Whole Foods Market, is there any better place to do groceries in? Don’t think so.. I love it!! Bought those healthy snacks there the other day and they are so yummy and don’t have any sugar at all, of corse there is natural sugar but you get what I mean. Well, at Whole Foods there is heaps of healthy choices for you. There is raw food, good and natural snacks, nuts and so on and it is a grocery store that they have all over America. You have to go there if you haven’t been //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna