Här är life bilder ifrån när vi sprang två mil uppe i bergen vid Hollywood-skylten. Det gick förvånansvärt bra men jag önskar att vi hade haft vatten med oss för de sista 5 kilometrarna var jag så törstig att jag blev aggressiv typ. Blev skit lack om mamma eller pappa sa något till mig och de enda jag ville var att komma fram så att jag kunde få dricka vatten. Fick till och med tårar i ögonen och hade kunnat brista ut i gråt om jag inte hållit tårarna tillbaka när jag tog fel avfart och var tvungen att springa tillbaka. Det var med andra ord inga roliga sista kilometer…. Hade jag haft vatten dock så hade jag klarat det utan några sura miner men ni kan ju bara tänka er hur törstig jag var.

 

Om ni åker till L.A, ta bilen och åk och spring eller hika i bergen. Det är så roligt och fin natur och har man tur så är det stor chans att man stöter på någon man känner igen. Det är otroligt härligt att se hela Los Angeles vakna upp ifrån toppen också och känslan när man kommer upp för en lång backe är väl oslagbar. Det finns som sagt lite backar här och var så det är inte bara uppför hela vägen upp vilket är skönt.

 

// Here is some pictures from our 2 miles long morning run the other day. It went so surprisingly good but I do wish we had water with us because I was so cranky the last 5 km. I was so thirsty that I got aggressive haha. I even started crying at one point, that’s how tired and thirsty I was haha. If you go to L.A. though and like running or hiking – go to the mountains and do it. It’s beautiful and it’s so much more fun than running on the streets because it’s a bit of a challenge as well //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna