Bjöd med 6 av mina favorittjejer på middag på Taco Bar ikväll i Norrköping. Vi åt god mat, drack drinkar och snackade en massa skit om allt och inget. Maten var god som alltid och servicen likaså. Gillar verkligen Tacbo Bar, speciellt ”El n´Nacho Deluxe”, hur magisk är inte den? Efter ett par frozen Margaretas, cider, vin och en massa andra drinkar så begav vi oss sedan till Trädgår’n där vi spenderade resten av fredagskvällen.

 

// Invited six of my favorite girls to dinner at Taco Bar tonight in Norrköping. We ate good food, drank cocktails and talked a lot of shit about everything and nothing. The food was good as always and the service likewise. Really like Tacbo Bar, especially ”The El n’Nacho Deluxe”, how magical is not it? After a couple of frozen Margaret’s, cider’s, wine, and a lot of other drinks so we went then to Trädgår’n where we spent the rest of Friday evening //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna