Har precis packat bilen med flyttkartonger och resväskor för att bege oss upp mot Västerås igen. Den här gången stannar vi två nätter och jag ska måla mitt rum vitt och tänkte även hänga upp en massa kläder jag vill sälja så om ni har vägarna förbi Västerås imorgon eller bor där, kom förbi och ta er en titt. Mejla mig om ni vill komma så skickar jag min adress till er då, bor i området Norra Nordanby så ni har lite koll på vart jag kommer hålla till hannalicious.blogg@live.se.

 

// Just packed the car to go up to Västerås again. This time me and mum will stay a little longer so tomorrow I will paint my room white and fix some things in my room. I’ll sell clothes tomorrow in Västerås as well so email me if you want to come and have a look hannalicious.blogg@live.se. //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna