Var ju som sagt nere i Oskarshamn och föreläste om min blogg och om att vara förebild och hade en del läsare där som var så himla gulliga. Kände mig dock inte på topp då jag gick upp halv fem imorse pga min föreläsnings PowerPoint försvunnit så jag fick göra en ny lite hastigt och lustigt men det gick bra och jag kom fram helt oskadd trots att jag var ganska trött när jag körde ner. Vart tvungen och stanna och sova i 20 minuter påvägen ner bla haha men det gick bra.

// Drove down to Oskarshamn and had a lecture about my blog and being a rolemodel at a school. It was so much fun and I met the cutest readers there as you can see on the picture. I was a but tired though since I had to wake up superearly and had to drive down by myself but it went good //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna