Har precis sett ett avsnitt av 24 och druckit lite te. Ska packa väskan inför helgen också och sen gå och lägga mig i tid. Måste försöka bli frisk med, är så trött på att jag alltid ska bli förkyld så fort jag har det lite för stressigt i livet. Det är verkligen alltid så. Varje gång jag blir för stressad så säger kroppen ifrån och så blir jag sjuk vilket jag gör att jag blir nästan ännu mer stressad när jag blir frisk igen då jag har ännu mer och göra då och så går det runt i en ond cirkel typ. Vilket fall, hoppas ni haft en skön dag. Kram på er!

 

// Just watched an episode of the serie 24 while drinking some tea. Now I’ll go pack my bag for the weekend and then I need to go to bed. Need to try to get well again, I’m so tired of getting sick every time my life is a bit too stressful. Really need to take care of myself //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna