Eftersom att en vinnare jag valde ut att få komma till Ed Sheerans hemliga spelning imorgon inte kunde komma så har en av er chansen att vinna två platser dit NU. Skriv därför ditt och din kompis namn och din mejladress i en kommentar och så väljer jag ut en vinnare om en timme. OBS! Kommentera endast om du kan befinna dig i Stockholm imorgon klockan 17.00.

 

Här ovan är förövrigt två bilder ifrån de senaste dagarna. Den första bilden var ifrån igår och den understa bilden var ifrån när jag och Bea var i Stockholm och njöt av lite Joe And The Juice. Jag tog en avocado och banan shake som var sååååå god och Bea en sports juice som var lika god den. Har ni aldrig varit där, gå dit!!!

 

UPDATE: GRATTIS THERSE ERIKSSON OCH EVELINA SUNDIN.

Ni ska få gå på Ed Sheeran imorgon, wooop woop!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna