Har lagt upp den här videon förut för något år sedan men jag kände mig bara tvungen att lägga in den igen. Sätt på er hörlurar och kolla på den. Den är så jävla mäktig. Det går inte ens att beskriva med ord. Blir lika tagen varenda gång.

 

Och jag bara känner att jag vill ha någon som sjunger eller spelar upp den här låten på min begravning. Låter kanske rätt sjukt att jag tänker i begravningsbanor men jag tycker den är så fin och att texten passar bra in på vad jag skulle vilja säga till alla när jag inte finns längre. Om ni inte orkar kolla på hela videon kan ni väl i varje fall spola fram till 2.24 och lyssna därifrån. Jag får alltid tårar i ögonen när jag kommer dit. Beyonce, I freaking love you.

 

// Have showed you guys this video before but I just needed to show you again since I love it so much and think is so powerful. I can’t even describe it with my own words. And I every time I hear it I just can’t stop about my funeral and how I really would like this song there because the lyrics is just exactly what I want to say to everyone when I’m not there anymore saying it myself //

 

 

I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that, and something that I left behind
When I leave this world, I’ll leave no regrets
Leave something to remember, so they won’t forget

 

I was here…
I lived, I loved
I was here…
I did, I’ve done,
everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here…

 

I want to say I lived each day, until I died
I know that I had something in, somebody’s life
The hearts I have touched, will be the proof that I leave
That I made a difference, and this world will see

I was here…

 

I just want them to know
That I gave my all, did my best
Brought someone to hapiness
Left this world a little better just because…

I was here…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna