Hur mår du egentligen?

Bra? Jag mår väl bra? Eller?

När jag satte mig ner och tänkte på hur jag EGENTLIGEN mår så blev jag ledsen. Jag mår bra. Jag mår verkligen bra och jag älskar verkligen livet och alla fantastiska möjligheter och människor det ger mig just nu. Och senast igår gick jag bara runt och log och kände mig så jävla lycklig bara för att. Men, jag kan inte säga att jag är sådär genuint 100 % lycklig och bara pirrar av glädje som jag brukade vara. För det känns hela tiden som att jag saknar något. Som att det fattas något. Som att den där delen som försvann inte har kommit tillbaka än. Och som att jag försöker fylla det där tomrummet som finns med så mycket saker som möjligt att det nu svämmat över och bara gjort mig förvirrad och bidragit till att jag tappat bort mig själv istället för att hjälpa mig själv.

Jag vet att vi alla går lite vilse ibland men när människor då säger att man ska följa hjärtats väg? Vart fan ska man då gå när hjärtat EGENTLIGEN vill någonstans man inte kan gå eller får gå? Jag är så himla förrvirad och tankspridd just nu så ni anar inte. Därför behöver jag er hjälp. Berätta för mig hur hittar jag tillbaka? Hur fan jag hittar tillbaka till mitt bästa och HELA jag? För jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte lägga energi på det här längre när jag innerst inne vet att det i slutändan bara blir jag som blir sårad…

Avslutningsvis vill jag säga att jag avundas er som kan ta alla era känslor, stoppa in dem i en jävla låda, sätta på locket, låsa och sedan slänga iväg nyckeln långt åt helvete så att ni slipper känna. Jag avundas er som kan låtsas som att ingenting biter på er eller gör er ledsna. Jag avundas er som kan lägga era tankar åt sidan och bara bestämma er för att ni inte ska bry er. Jag avundas er så jävla jävla mycket.

För ibland orkar jag bara inte att jag hela tiden ska känna så jävla stort och så jävla mycket. Och att jag alltid ska tänka så mycket och överanalysera varenda ord som sagts och varenda händelse som hänt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna