Håller på och fixar och donar i mitt nya rum här i Västerås och jag säger bara FYFAAAAAAAAN vad det är krångligt att få till det med alla mina kläder. Har dom på tre olika ställen här i huset för att jag inte får plats med något i mitt rum. Men men, det löser sig. Så jävla roligt att det var så många av er som kom förbi och handlade igår, om det var någon som inte kunde eller hann komma igår så är det bara att mejla mig och komma förbi en annan dag för jag har så himla mycket kvar.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sminka mig lite fort innan jag ska åka iväg och vara med på radion här i Västerås. Vill ni lyssna så slå in 93,7 och lyssna. Vi ska snacka lite blogg, resor och allmänna saker om mig tror jag. Så det får ni ju inte missa. Tror vi kör air klockan 10.30.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna