Dag 2 på Bråvalla (alltså i fredags) var den bästa dagen tycker jag. Artisterna var grymma det var både Petter, Maggio + Håkan Hellström, Alesso, Daniel Adams Ray, Passenger, Blasterjaxx, Kings of Leon, Klingande osv. Det var så tråkigt att det började regna dock under Petters konsert men vad gör de om 100 år? Hade världens bästa dag ju.

 

 

 

 

Klingande, Petter och Passenger. Och på tal om Passenger, fyfan vilken fantastisk artist. Han var så otroligt grym. Både grät och skrattade under hans gig. Det var bara så mycket känslor. Passenger, du äger!

 

 

 

Och ett stort tack till alla fantastiska läsare jag träffat för att ni är så fina. Har aldrig tagit så mycket kort med läsare som under dessa tre dagar och tycker att det är så kul när ni kommer fram och säger att ni gillar min blogg. Det gör mig verkligen jätteglad.

 

 

 

Såhär såg det ut när vi väntade på att Petter och symfoniorkestern skulle börja spela och vi såg tyvärr inte lika fräscha och snygga efter det eftersom att han som sagt fick avbryta pga blixtarna och åskan. 

 

 

 

 

Alesso var helt otrolig, vet inte hur många gånger jag sagt det nu men säger det igen. Han var så jävla bra. Ni måste lyssna på dessa tre låtar. Scars for life, Sweet Escape och We could be heroes.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna