Fick hem min första Healthy Box häromdagen. Och känner mest, ”WOW, vad jag älskar det här konceptet”!! Det är så perfekt för mig som älskar hälsa och gärna vill hänga med i svängarna. The Healthy Box är ju nämligen en box man premunerar på och får hem en gång i månaden full med snacks och erbjudanden. Ni kan gå in på deras hemsida HÄR om ni vill veta mer eller börja prenumerera.

 

// I recieved my first Healthy Box the other day. And just felt, ”WOW, I love this concept”! It’s so perfect for me who loves health and want to keep up. The Healthy Box’s is namely a box full of healthy snacks and great offers you get sent home once a month. You can visit their website HERE if you want more information or subscribe //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna