Har haft världens roligaste dag tillsammans med Andrea, Caroline och Jung och @aussiehairofficial. Vi började med lunch och genomgång för dagen på Jungs kontor (en PR-byrå) och sedan blev vi sminkade och bestämde kläder inför de tre inspirationsfilmerna vi skulle göra för Aussies Instagram. Där vi tre bloggare var huvudperson i en film var. Första location var en liten strand där vi bara hängde runt och hade det mysigt. Här var Caroline huvudperson och vi hade rekvisita som typ surfbräda, parasoll, hatt osv.

 

// Have had the most fun day together with the other bloggers Andrea, Caroline and Jung and @aussiehairofficial. We started off with some lunch while briefing the day at Jung’s office (a PR agency) and then we got make up and clothes done for the three inspirational films we were going to do for Aussies Instagram. Us three bloggers were the main character in three different movies. The first location was a small beach where we just hung out and had a cozy time. It was Caroline’s movie and we had props like a surfboard, umbrella, hats etc.. //

 

 

 

Andra platsen vi åkte till var Haga Parken. Jag säger bara WOW vilken mysig park, vill så gärna dra dit ett stort kompisgäng och grilla någon gång. Så himla kul!! Här spelade vi in en liten park film med bla. en cykel och penny board som rekvisita. Och i den här filmen var Andrea ”huvudperson”.

 

Det tog oss dock ett tag att ta oss till stället vi skulle till i Hagaparken då vi åkte fel hela tiden men jag bara skrattade mig igenom hela bilresan medans stackars Caroline och Andrea höll på att spy för att de mådde så illa haha. Men aa, jag hade bara kul!

 

// The other place we went to was a park that is called Haga Parken. And WOW what a cozy park, so want to pull a large group of friends there and have barbeque sometime. So much fun! Here we recorded a small park movie with a bike and penny board as props. And in this movie, Andrea played the main character. 
 
It took us a while to get there though cause we drove wrong all the time but I just laughed my way through the entire ride while poor Caroline and Andrea was about to throw up because they felt so bad haha. But yeah, I just had fun! //

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tredje och sista platsen var vi på en husbåt på Skeppsholmen och detta var min film. Här drack vi drinkar, dansade och lekte lite med ballonger. Tror resultatet kommer bli grymt och är så spänd på att se hur det blir. Tror filmerna kommer ut i September så det ska bli så himla roligt verkligen. Vilken location gillade ni bäst förresten?? Nu kanske ni inte fick en jättebra bild av parken där men vilken film tror ni blir härligast? Jag tror alla kommer bli så bra.

 

// The third and last place we were on was on a houseboat at Skeppsholmen and this was my movie. Here we drank cocktails, danced and played with balloons. I believe the result will be awesome and I am so excited to see how it goes. Think the movies will be announced in September so it will be so much fun. Which location did you like best by the way? Now you may not get a great view of the park location there but what movie do you think get the glory? I think everyone will be as good //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna