Åkte ner till Löga imorse och tog lite bilder. Ärligt hur fin är inte min spraytan? Jag dör. Jag kommer göra det här varenda vecka. Det är liksom för bra för att vara sant typ att man kan gå runt och vara jättefin och brun året om. För er som undrade igår så håller färgen i en vecka men på ansikte och händer försvinner färgen på tidigare så då är det bara att använda sig av brun utan sol i ansikte och på händerna.

 

// Went down to the water this morning and took some pictures. Honestly how great does my spray tan look? I love it. I will do this every week. It’s kind of too good to be true that you can walk around and be really nice and tanned all year. For those of you who wondered yesterday the color lasts for a week but on the face and hands it disappears quicker //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna