Här är några fler bilder ifrån gårdagen innan jag trillade i vattnet och slutade ta kort haha. Jag skrattar verkligen fortfarande när jag tänker på det. Sitter just nu förövrigt hemma hos Moa i Söderköping och äter frukt med choklad tillsammans med henne och Millan. Vi tittar lite på VM också, är inte sådär jätteintresserad men kände att finalen kan jag ju gå med och titta på.

 

// Here are some more photos from yesterday before I fell into the water and kind of stopped to take pictures haha. I still laugh when I think about it haha. Right now I’m in Söderköping chilling at Moa’s and eat fruit with chocolate with her and Millan. I am watching the finale of The World Cup, too, is not like that I am a giant fan but felt that the finale could be a bit fun to see //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna