Många frågar hela tiden vad jag äter och hur en vanlig dag ser ut för mig. Men vet inte hur jag ska försöka skriva ett bra blogginlägg om vad man ska äta och inte när jag faktiskt inte har någon aning själv om hur man egentligen ska äta. Känner mig helt förvirrad i hela den här kostfrågan om vad som är bäst för oss människor att stoppa i oss och inte då vi hela tiden blir så jävla matade med alla dessa dieter hit och dit. Ibland tycker jag att det känns logiskt att äta som man gjorde på stenåldern, andra dagar tycker jag att LCHF låter rimligt och ibland kan jag känna att 5:2 dieten faktiskt verkar väldigt bra. 

 

Bestämde mig därför att skita i alla dieter och bara äta det som jag känner att min kropp mår bra av och får energi utav. Vilket resulterat i att jag äter mindre kolhydrater, mjöl och mjölk. Har därför börjat äta mycket glutenfritt, slutat dricka mjölk, försöker att dra ner lite på kolhydraterna och äter så organiskt och naturligt som det bara går och jag mår hur bra som helst. 

 

Känner dock ät vad fan du vill så länge du och din kropp mår bra. Det viktigaste är väl ändå att vi tar hand om oss själva och våra kroppar eftersom att det är det enda vi har som spelar någon roll egentligen. Mår inte du bra, blir ju inget bra, eller hur? Summan av kardemumman – Ät det du mår bra av för mår inte du bra i dig själv och din kropp blir inte livet bra.

 

// Many people ask all the time what I eat and what a typical ”eating day”  looks like for me. But do not know how I’ll try to write a good blog post about what to eat when I actually have no idea myself how to really eat. I feel totally confused in this whole diet issue of what is best for us humans and not as we continuously get so fucking fed with all these diets here and there. Sometimes I think it feels logical to eat as they did in the Stone Age, other days I think the lowcarb diets sounds reasonable, and sometimes I feel that 5:2 diet actually seems very good.
 
I decided therefore to skip in all this diets and just eat what I feel like my body feel for and get energy out of. Which resulted in that I eat less carbohydrates, flour and milk. Have begun to eat gluten free, stopped drinking milk, trying to pull down a little on carbs and eat as organic and natural as I possibly can, and you know what? I feel just fine.

 

Do however and eat whatever the hell you want as long as you and your body are feeling good. The most important thing is surely that we take care of ourselves and our bodies because it is the only thing we have that matters really. If you aren’t well, nothing becomes good, right? The bottom line – Eat whatever makes you feel good because to not feel you’re good in yourself and your body will not make life good //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna