Kom precis hem till Västerås igen efter att ha varit ute och flängt och farit i en vecka. Åkte ju först till Båstad och sen stannade jag några dagar i Söderköping innan jag åkte hem. Har hängt med mina fina tjejer, käkat glass med lite grabbar och åt en sen och väldigt middag igår med en saknad liten filur. Ikväll vankas det vin med Malin och imorgon kanske jag drar till Visby. Inget bestämt ännu men hoppas hoppas!

 

Nu har jag förövrigt inga planer överhuvudtaget för resten av sommaren. Har inte ett enda datum inbokat. Det känns så skönt samtidigt som det är lite jobbigt och stressande. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på i höst eller de kommande veckorna. Men jag antar att jag får ta det som det kommer. Funderar på att skriva ett CV och söka lite extra jobb som kan vara gött och ha. Vi hörs sen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna