Bjöd hem Malin och Cathina på grillat igår hemma hos mig. Grillade kyckling med en fantastisk god marinad vi blev introducerade till häromdagen som består av brunt socker, cayennepeppar, salt och vatten och som man ska låta stå i en timme. Till det gjorde jag en favoritsallad med lite walnötter, avokado, soltorkade tomater, persika, mozzarella osv. Och så hade jag gjort en egen gjord sås med kvarg, naturell yoghurt, mango chutney och chili sås.

Som tilltugg innan middagen gjorde jag fördrinkar utan alkohol med lite hallon från trädgården och så gjorde jag i ordning några finncrisp med fikonmarmelad och brie ost. Något jag bara ÄLSKAR men som jag avstod ifrån igår då jag går på matschema. Ska lägga in det snart så ni också kan följa det!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna