Har ett hett tips för er som ska på Storsjöyran 1/8 eller Wearesthlm 16/8. Guess what? Ni kan bli stylade inför festivalen hos got2b:s stylingbuss som kommer finnas på plats och hur lyxigt är inte det? Det finns även några goodiebags med got2b produkter där att hämta.

 

Bussen kommer finnas på plats på:

– Österängsparken i Östersund på Storsjöyran

– Kungsträdgården i Stockholm på Wearesthlm

 

 

På tal om got2b så har de en rolig app på Facebook där man kan mäta hur roligt man skulle ha på festival tillsammans med några utvalda vänner. Rätt kul faktiskt. Här ovan ser ni min mätning tillsammans med några vänner. Ni kan testa det själva HÄR

 

Detta inlägg är i samarbete med got2b

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna