Här kommer ett litet tidsinställt inlägg åt er. Kom ju på att jag inte visat er alla bilder ifrån när jag gjorde hårförlängningen förra veckan på Harmoniq i Västerås. Så here you go. Jag har fått lite frågor ang. hårförläningen också så tänkte svara på dem…

 

Vilket hår använde du dig av? 

Svar: Jag har använt mig av Rapunzels hår.

 

Hur länge håller en hårförlängning?

Svar: 3-4 månader tror jag..

 

Vilken metod använde du dig av?

Svar: Microringar

 

Upplever du att dina ringar syns?

Svar: När håret blir skitigt kan man se några.. Annars nej.

 

Vad är viktigt att tänka på med hårförlängning?

Svar: Att sova med fläta, inte ha några produkter i hårbotten, börja att borsta håret nerifrån och upp samt att vara försiktig när man borstar håret så att man inte drar i ringarna. Plus att sätta upp håret i en fläta när man badar i saltvatten FÖR GUDS SKULL haha (något jag verkligen måste tänka på i Grekland…)

 

Sliter en hårförlängning mycket?

Svar: Beror på helt hur man sköter det. Så var noga och försiktig.

 

Vilka produkter är bra att använda?

Svar: Produkter utan silikon, jag blev tipsad om att använda serien Diamond Oil ifrån Redken och jag gillar den jättemycket.

 

Vilken färg hade du?

Svar: Två paket av färgen #613, två paket av färgen #p27/613 och ett paket av färgen #60.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna