Hej finisar! Sitter just nu ute vid en hotellpool och doppar fötterna i vattnet. Det är perfekt värme här i Grekland och vi har hittat en supermysig liten studio där vi ska bo inatt. Det är självklart ett vitt hus med blå knutar och vi älskar det! Det känns väldigt grekiskt och härligt.

Flög ju ner till Mykonos men åkte ner till hamnen de första vi gjorde för att titta när färjorna till Naxos gick vilket de inte gjorde förrän imorgon så tog första bästa för 7 euro till en ö som heter Tilos och som låg typ 30 minuter bort så det är här vi är nu. Åker nog till Naxos imorgon dock. Okej, nu ska jag fortsätta sola sen ska vi köpa hem mat för att käka ute på terassen. Den är så mysig. Visar er senare.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna