Fick åka med husägaren ner till stan imorse för att kolla upp när nästa båt till Naxos går. Och eftersom att den inte går förrän sent ikväll så letade vi upp närmsta hotell och betalade 10 euro var för att få vara här och sola och bada hela dagen. I det ingick en drink också men lovar att de bara kom på att det kostade pengar att låna poolen för dagen bara där och då i lobbyn haha. Men men, mer värt än att springa runt på stan med våra ryggsäckar.

Så nu ligger vi här vid poolen och chillar. Beställde nyss in i varsin apelsinjuice också och har ätit lite mango. Fick testa någon iskaffe också så försöker sippra i mig den… Tycker ju inte om kaffe så värst men den här var helt okej.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna