Var som sagt ute och utforskade Naxos lite på morgonen och blev helt kär i hamnområdet. Så himla mysigt var det med alla restauranger och barer och små gränder.

Är det här vid hamnen det bästa utelivet är eller finns det något annat område där det är bättre? Typ vart ligger den där skandinaviska baren Prime som skulle vara bra?

Stranden Sait Geroge dock här i området Grotta där vi just nu befinner sig var inte alls fräscht. Blev så besviken. Finns det bättre stränder i typ Agia Anna, Plaka och Kastraki? Please let us know!! Vet att det ser helt okej ut på första bilden men det var inte speciellt fint.

Tyckte att restaurangen och hotellet Nissaki såg väldigt mysigt och fräscht ut dock. Tråkigt bara att stranden verkligen inte va najs någonstans. Det var mysigt med alla restauranger och cafeér dock som låg där som inte hade något golv utan var precis på stranden. Förstå att äta frukost där med fötterna i sanden.

Hittade även baren Swing som någon av er tipsar om. Samt denna bar som låg lite uppe på berget. Någon som varit där? Är det bra?

Behöver verkligen alla tips vi kan få här på Naxos för vi har ingen aning om något och det är katastrof så dåliga grekerna är på engelska. Frågade en dam åt vilket håll stranden låg åt och hon förstod inte ens vad ordet beach betydde…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna