Har hittat bästa hotellet på Ios. Det ligger centralt och har utsikt över hela staden. Ska man bo på Ios ska man bo nära staden inte stranden. Så här ligger vi just nu och bloggar lite innan de blir barhäng och drinkar. Är så taggad på att se vad Ios har att erbjuda.

Kan berätta mer om hotellet senare också. Men vi hittade det bland alla hotellägare som står vid hamnen med skyltar och vill att man ska välja deras hotell. Personalen äger verkligen oh det verkar vara ett ungdomshotell. Ellinor och jag får alla drinkar gratis här också plus att vi fick ett rum med balkong för priset av ett rum utan balkong. De verkar gilla oss. Bartendern likaså. Hon bjöd på välkomst cocktails, shots och Ellinors egna drink. Okej, hörs sen finisar! Viva la Greece ♥

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna