Har hyrt en Quadbike/ mini bil/ ATV/ whatever you wanna call it för dagen. Och har varit ute på lite äventyr här på förmiddagen. Hur cool är inte bilen? Alla små bilar var egentligen uthyrda men sen helt plötsligt när vi ska gå så ropar de efter oss att de hade en kvar och vi blev så glada att vi nästan började gråta då vi tusen gånger hellre ville ha en sådan här istället för en fyrhjuling.

Efter att vi testkört lite utanför hotellet så gav vi oss ut på vägen mot The Read Beach som vi så gärna vilje se. Första stoppet blev en utsiktsplats/ världens gulligaste café med en HELT OTROLIG UTSIKT. Kolla bara!

Sen körde vi vidare mot den röda stranden. Även Ellinor får köra trots att hon inte har körtkort (tror vi i varje fall) så hon körde sen och jag ljuger om jag säger att jag inte var livrädd när hon satte sig bakom ratten.

Här är två bilder påväg till den röda stranden. Vi har filmat massa med gopron och har skrattat så jävla mycket. Det har varit så kul. Och det är inte över än. Vi ska ut och åka nu snart med.

Här är den röda beachen. Alltså den var väl rätt cool men inte något man MÅSTE se direkt. Såg ut att vara bra snorklingvatten där dock. Det var en del som snorklade faktiskt.

Stannade till på ett annat utsiktsställe också med precis lika magisk utsikt. Just have a look. Santorini är verkligen jättefint. Så mycket fin natur.

Frågade den här lilla grekiska killen också om han ville följa med på en åktur runt hotellet men han vågade inte. Han satte på sig hjälmen dock och ville vara med på kort. Så himla söt var han. Nu: tagga solnedgång i Oia och middag!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna