Har precis gjort en liten lyxfrukost åt mig själv efter en låååååång och välbehövlig dusch. Kommer inte ihåg senast jag kände mig såhär fräsch. Kom hem ifrån Grekland igår och saknar både resan och Ellinor redan. Ska nu packa min lilla väska för att åka ner till Norrköping en snabbis och så ska jag försöka kurera mig. Har åkt på Ios förkylningen. En mer eller mindre ”känd” hosta som de flesta får efter att ha varit och festat på Ios i fem dagar i rad.

 

// Just made myself some healthy and luxury breakfast after a long long shower. Got home from Greece yesterday and already miss it and Ellinor. I’m just home for a quick stop though cause in a few hours I’ll be on a train down to Norrkoping for a day or two. Talk to you later //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna