Har börjat lyssna på Sam Smith konstant senaste veckan och HERREGUD vad han är bra. Varenda låt i hans album ”In the lonley hour” är bra. Varenda låt. Hörde ni det? Är fortfarande i chock över hur mycket jag gillar hans låtar. Jag brukar nämligen inte bli så speciellt fast vid artister.

 

Ovan har ni två låtar han gjort som jag lyssnar mest på just nu. ”Make it to me”, stämmer verkligen in på min livssituation och vad jag känner just nu. Och det är ju alltid lättare att fastna för en låt när man själv känner igen sig, så jag antar att det är därför jag gillar den så mycket. ”Restart” ger mig typ världens girlpower och jag vill bara dansa och skrika ”WHAT DO YOU WANT FROM ME WHEN I JUST WANNA RESTART, YOU KEEP COMING BACK FOR ME WHEN YOU’RE THE ONE WHO TORE US APART”.

 

Vilka är era favoritlåtar med Sam Smith? Självklart är Stay with me och Latch också, AMAZING!! Och ”Not in that way” är ju typ världens sorgligaste kärlekslåt så att det gör ont i hjärtat när man lyssnar på den. Men förutom dessa? Gillar ni förresten när jag tipsar om lite musik?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna