Tog mig upp ur sängen idag för att åka ut till Erikslund och uträtta några ärenden men nu är jag hemma i sängen igen hehe. Ska ta det lite lugnt innan mina små sysslingar kommer hit på middag. Måste ju vara utvilad då så man orkar busa lite haha. Min kofta kommer ifrån Lager 157 och mina jeans från Topshop för er som undrar. Och min spegel ifrån IKEA. Okej, behöver sova lite nu känner jag. Kram på er och ha en fin lördag.

 

// Woho, got myself up from the bed today even though it was hard.. I don’t look sick hey? This I what I wore today. I love the cardigan, it’s from Lager 157 and my jeans are from Topshop. Now I need to have a little rest again though since some kids are coming for dinner here tonight that I have to babysit hehe //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna