Blev bjuden på frukost hemma hos Catja igår och blev väldigt förvånad när hon tog fram sugrör till vårt te då jag aldrig sett någon dricka te ur ett sugrör förut. Frågade självklart varför hon gjorde det och berättade då för mig att det är bättre för tänderna så imorse när jag gjorde te drack jag det med sugrör. Dricker någon av er te med sugrör? Har ni också hört att det är bättre för tänderna?

 

// Got invited to Catja’s yesterday for breakfast and got really surprised that she drank her tea with a straw. Of course I had to ask why and she told me it’s better for your teeth. How did I not know this I thought to myself and this morning when I had breakfast I drank mine with a straw as well. Does any of you guys do the same? //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna