Ni som följer mig på Twitter vet att jag fullkomligt ÄLSKAR den här låten och att jag SKA ha den låten på mitt bröllop för att det är den finaste låten som finns. Hittade den här videon imorse och satt med gåshud igenom exakt HELA videon. Grät också, men det förstod ni väl säkert hehe. Herregud, vad jag älskar den här låten. 

 

// You guys that follow me on Twitter probably know how much I love this song and that I want it on my wedding so when I found this video this morning I just couldn’t stop listen to it. I had goosebumps through the whole video //

 

What would I do without your smart mouth?
Drawing me in, and you kicking me out
You’ve got my head spinning, no kidding, I can’t pin you down
What’s going on in that beautiful mind
I’m on your magical mystery ride
And I’m so dizzy, don’t know what hit me, but I’ll be alright

My head’s under water
But I’m breathing fine
You’re crazy and I’m out of my mind

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
Cause I give you all of me
And you give me all of you, ohoh

Give me all of you
Cards on the table, we’re both showing hearts
Risking it all, though it’s hard

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna