Jag har världens roligaste nyheter att berätta! Gissa vart jag och Ellinor precis bokat en resa till i slutet av November? Jo nämligen MAROCKO I AFIRKA. Jag är så taggad så att jag spricker och det är inte vilken resa som helst, det är en surfingresa!!! Vi ska alltså lära oss att surfa i Afrika. Eftersom att jag verkligen inte har någon aning om någonting om Marocko så skulle jag uppskatta alla tips som jag kan tänkas få. Vi kommer att var borta i en vecka och bo nära staden Agadir så om ni vet sevärdheter i närheten av det området så uppskattas det jättemycket.

 

// I have the best thing ever to tell you guys. Cause guess where I am going in November? TO AFRICAAAAAAA, TO MAROCCO! I’m so excited I can’t even breathe haha. It’s not just an ordinary holiday either I’m going to a surf camp to learn how to surf. How exciting? So if you have any great hidden spots or tips about Marocco, please let me know. We’re going to stay close to the city Agadir so it would be great with tips of things you can do around that area //

 

 

Att rida på en kamel är också något jag verkligen verkligen vill göra när jag är där. Det vore så himla roligt. Tror faktiskt att man kan göra det i Agadir. Någon som vet? Det vore dock otroligt ballt att få göra även det ute i öknen. Den här bilden ovan är ifrån Marocko. Vet dock inte vart i Marocko men någonstans i Marocko och jag känner mest, hit vill jag!

 

// Something else I would love to do is to ride a camel. I mean how cool would that be? I actually think you can do that on the beach in Agadir but I would love doing it in the desert like the picture above. That picture is actually taken somewhere in Marocco so I kind of wanna go there which you probs understand hehe //

 

 

 

Men tillbaka till surfresan då (där de två bilderna här ovan är tagna ifrån). Vi har bokat resan med ett företag som heter Lapoint som anordnar surfresor till världens alla hörn och kanter. Du kan b.la. åka till Australien, Bali, Costa Rica, Portugal m.m. Så det finns ju verkligen något för alla. Men vi har då valt deras destination Marocko.

 

Någon av er som har åkt på surfcamp med Lapoint tidigare kanske? Eller någon som är sugen på att åka när jag och Ellinor åker? Vi kommer vara borta 22-29 November och jag är verkligen så taggad att jag spricker. Jag kommer berätta mer om detta senare såklart men nu vet ni i varje fall vad det är vi ska göra i Afrika. Vi ska lära oss SURFA!!

 

// But back to the surf camp we’re going to. We booked the trip through a company called Lapoint that organize surf trips to heaps of destinations around the world. You can for example go to Australia, Bali, Costa Rica or Portugal as well. Is there any of you that have done on a surf trip with Lapoint before or are thinking of going on one? Let me know //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna