Fick två Gynning vinglas av syrran igår och blev så himla glad verkligen. Hon och jag brukar nämligen aldrig ge varandra födelsedagspresenter eller i har åtminstone inte gjort det de senaste åren. Men när jag var i Hawaii i början av året så kände jag att nae nu ska jag köpa något riktigt fint till henne när hon fyller 18 i sommar så då gick jag och köpte ett Pandora armband med en berlock till åt henne. Och jag tror att både hon och jag efter att hon fick det har bestämt oss för att faktiskt lägga ner lite tid och köpa något fint till varandra när vi fyller år.

 

// Got two wine glasses from my sister yesterday that I absolutely love. It’s a Swedish designer called Carolina Gynning that have made them. How do you like them? I was really surprised that my sister actually gave me those. We usually never give each other birthday presents. But since I gave her a pandora bracelet I think that both made us think that we actually want to give each other presents //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna