OBSERVERA ATT DET FINNS EXTREMT MYCKET MER ÄN DET PÅ BILDERNA. 

MER ÄN TRIPPELT SÅ MYCKET. DETTA ÄR BARA EN BRÅKDEL.

 

Har rensat garderoben igen så nu är det dags för Bloppis. Den kommer hållas hemma hos mig på söndag och ni som inte kan komma kommer missa något garanterat då jag kommer sälja ut allt till jättebra priser eftersom att jag bara vill bli av med kläderna nu. Nästan allt kommer vara ta 3 plagg betala 100kr föruom några plagg så som pälsjackorna och GANT skjortorna exempelvis. Och kommer även ha en gratis låda med kläder och smycken där det bara är att plocka vad man vill ha om man köpt något. Allt är i väldigt väldigt bra skick. De är så mycket jag inte ens har använt så det är nästan som att shoppa det direkt ur butik.

 

Mejla mig på hannalicious.blogg@live.se / snapchatta mig på @hannafribergs eller facebooka mig på Hanna Friberg om ni vill ha tag på adressen. Bor i Västerås i Norra Nordanby och kommer ha bloppisen mellan 14-17 nu på söndag den 5e Oktober. På bilderna ovan ser ni som sagt bara en bråkdel av allt jag har, verkligen bara en bråkdel. Det finns två fullproppade klädställningar, ett 20 tal fler par skor och mycket mycket mer.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna