Good morning sunshines!

 

Jag har sedan jag åkte till Australien mått lite smått dåligt över min kropp då det skedde rätt stora förändringar med den när jag var där. Det är aldrig så att jag haft ångest eller verkligen tycker att det har varit jobbigt att jag gick upp så mycket i vikt utan jag tycker bara att det är tråkigt att jag inte kan ha på mig mina favoritjeans längre, att jag har mycket ondare i ryggen pga bysten vuxit och att jag har tappat all träningsmotivation. Det handlar inte bara om vikten heller för jag blev inte bara 10 kilo tyngre utan har även varit förkyld i princip hela tiden och är hela tiden väldigt trött och orkeslös. Har nämligen inte kommit igång på riktigt sedan jag kom hem ännu då jag bara flängt runt och styrt med de ena och det andra.

 

Har försökt lite hit och dit med att träna stenhårt och äta strikt under kortare perioder men sen har jag bara tappat det igen och fått börja om på noll. Därför kände jag att nu när jag är på hemmaplan igen och inte har några direkta planer på att åka iväg en längre tid inom den närmsta framtiden så kände jag att nä, nu får det vara bra. Min kropp mår inte bra av att pendla i vikt. Tror ingens kropp mår bra av att pendla i vikt så det är dags att ta tag i det här nu. Har därför köpt gymkort på World Class här i Västerås och skaffat mig en PT där för att komma igång och jag är extremt taggad (!!!!) Var och tränade för första gången på flera månader idag och herregud vad jag har tappat mycket. Men det gjorde mig inte omotiverad att jag kände mig svagare än förr utan snarare ännu mer motiverad till att sätta igång kroppen igen och bli lika stark som jag brukade vara.

 

Nu kör vi, hänger ni med på min resa?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna