” Det är så tråkigt att du alltid kommer vara trasig. Så jävla tråkigt att du alltid kommer vilja ha kakan och äta den. Och tråkigt att du alltid kommer känna att du behöver vinna över alla andra i allt man kan tävla om då du inte klarar av att någon är bättre än dig. När du egentligen inte behöver tävla med någon eftersom att du är så jävla bra precis som du är.

Majoriteten av den du är, är liksom helt fantastisk och oslagbar på alla sätt och vis. Men dom gångerna du sårat andra människor har du sårat dom rejält utan att egentligen förstå vad du gör. Vi alla vet att man kan göra misstag men när man inte lär sig av dem utan upprepar dem gång på gång så är det inte längre ett misstag utan istället ett val. Jag vet att du alltid, när det är för sent, ångrar dom gångerna du huggit andra i ryggen, men jag vet också att du aldrig kommer förstå vilka djupa sår och avtryck du faktiskt lämnat efter dig då du aldrig blivit lika sårad själv.

Det gör ont att veta att jag aldrig var tillräcklig eller bra nog trots att jag gjorde allt jag någonsin kunnat göra och gav dig allt jag någonsin kunnat ge. För även fast jag lärt mig att inte bry mig så mycket längre så gör det mig ledsen att du som har och har haft så fantastiska och fina människor omkring dig aldrig kommer kunna uppskatta dem lika genuint som dem uppskattat och uppskattar dig. Du kommer nämligen aldrig att kunna älska någon lika mycket som du älskar dig själv. För du är rädd att lämna över hela dig och ditt hjärta i någon annans händer ”

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna