Startade igång helgen med en kick-ass pasta på Härlig Pasta i Norrköping med en kompis jag inte träffat på länge. Tog kyckling och svamp pasta med krämig sås som var helt amazing. Sedan åkte vi till Söderköping och spelade kort och drack vin och peppade mig inför kvällen….

 

// Started off the weekend with a kick-ass pasta in Norrköping with a friend. I had a chicken and mushroom pasta. Then we went back to my friend’s house and drank wine and played with cards //

 

 

 

… som spenderades på Puls (en nattklubb i Norrköping), gick en underklädesvisning för Hunkemöller där med dom här pinglorna bland annat. Jag hade på mig ett ljusrosa nattlinne som var lite mer täckande och ni anar inte hur nervös jag var innan. Men det gick ju hur bra som helst. Nu har jag gjort det också!

 

// Later that night I walked a catwalk at a nightclub in undies with those hot girls. I was so nervous but everything went well so I’m so happy for that cause now I can do it again if I want to since I know that I’ve already done it perfectly fine //

 

 

Åkte sedan upp till Stockholm på lördagen med Linnea (som är och hälsar på här i Sverige i två veckor från Australien eftersom hon nu ska börja plugga där). Började självklart gråta av glädje när jag fick krama om henne igen haha men ack vad jag saknat henne. Vi hade det så roligt ihop i Australien… Checkade i varje fall in på ett rum med finaste utsikten över vattnet och Stockholm.

 

// Went to Stockholm with Linnea (that is here visiting from Australia for two weeks) on the saturday and checked in at a lovely room with a beautiful view over Stockholm //

 

 

Igår efter hotellfrukosten och shoppingen så åkte vi hem till Calles lägenhet där vi hängde ett tag innan vi spontanbokade biljetter till Sverigematchen på Friends Arena. Några killkompisar ifrån Norrköping skulle nämligen upp och eftersom att vi redan var i Stockholm så tog vi bara bilen ut till Friends och hejade fram Sverige till en vinst. 

 

// Yesterday after the lovely hotel breakfast and the shopping in Stockholm we went to Calle’s apartment and booked tickets for the soccer game. Some friends from Norrköping were going so we just watched the game with them // 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna