Hur går en spraytan till?

Svar: Man tar av sig så mycket kläder man vill ta av sig (jag brukar köra i bara trosor och tror det är vanligast), sedan ställer man sig i ett tält (antar att det finns olika tält/rum beroende på vart man sprayar sig men hos Klara är det ett tält) och sedan sprayar Klara mig med en slang och färg och så säger hon åt mig hur jag ska stå, om jag ska vända mig om, hålla upp handen osv. Inte alls komplicerat.

 

Spraytanar du hela kroppen, alltså topless?

Svar: Ja, jag sprayar mig endast i trosor.

 

Hur ser det ut sen när spraytanen försvinner, blir det fläckigt?

Svar: Det är rätt enkelt att skrubba bort färgen så om du har tappat lite färg vid bröstet där jag alltid brukar tappa så är det bara att skrubba hela överkroppen så allt går bort. Vid benen och magen har jag aldrig upplevt att det varit fläckigt när spartanen försvinner.

 

Hur förbereder du dig innan en spraytan?

Svar: Skrubbar kroppen, rakar benen, använder ingen parfym, lotion eller smink. Går dit i svarta slappa kläder och sätter på mig ett par oömma trosor.

 

Hur bibehåller man färgen som längst?

Svar: Duschar inte mer än nödvändigt och smörjer in sig med body lotion så att man återfuktar huden. Jag brukar använda en lotion som har lite brunt pigment i sig.

 

När du var i Norrköping och sprayade dig, vart sprayade du dig då?

Svar: På Hairfree & beauty som ligger på Repslagargatan.

 

Är de normalt att man blir ”vit” runt ögonen när man gör spraytan? 

Svar: Nej nej nej, aldrig hänt eller aldrig hört talas om. Gud nej haha.

 

Spraytanar man ansiktet också?

Svar: Man kan välja om man vill köra ansiktet eller ej. Jag gör alltid ansiktet också.

 

Kan man sola när man har gjort en spraytan?

Svar: Med färgen som Klara använder så kan man det vilket är fantastiskt!!!

 

Vad kostar det?

Svar: Hos Klara som har superpriser kostar det 300 kr för en gång helkropp, eller 250 kr per person om man kommer två.

 

Blir man någonsin fläckig?

Svar: Jag kan bli det på vissa ställen ibland, det beror lite på. Sist blev jag inte fläckig alls, någonstans utan då försvann bara färgen gradvis. Men som sagt, det beror helt på hur noga man är med att smörja in sig efter och skrubba sig innan osv tror jag. Men självklart kan den lossna på vissa ställen, min brukar alltid göra det mellan brösten.

 

Är det värt att åka till Klara i Stockholm för och spraya sig trots att man bor en tre timmars tågresa därifrån?

Svar: För speciella tillfällen, absolut!!! 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna