Testade GRIT idag på gymmet idag. Kollade en snabbis på en video där de demonstrerade träningspasset i bilen påväg ner till World Class och kände ”Wow, jag kommer inte orka det här!!!” 1 timme senare stod jag där och hade orkat både GRIT passet och ett annat. GRIT var jätteroligt men jobbigt. Här är en video på hur det går till. Det påminner lite om bodypump faktiskt fast man jobbar lite mer kroppsvikt. Man behövde nämligen bara en stång och en viktplatta.

 

Har ju som sagt skaffat en personlig tränare så kommer testa på massa olika pass och träningsformer då jag fått ett tufft träningsschema av henne som innehåller massor med olika och varierande träningspass från vecka till vecka, vilket jag gillar så att det inte blir uttjatat liksom. Idag blev det därför 30 minuters GRIT föjt av 30 minuter CXWORX. Är rätt dålig på att hålla tankarna positiva psykiskt när jag tränar så det gick sådär idag, men det hade nog mycket och göra med att jag är så svag i magmusklerna och ryggen också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna