Om ni har missat att jag ÄLSKAR att resa så vet ni vet nu. För guess what? Jag ska nämligen åka till Singapore snart!! Det ska bli otroligt roligt och jag är väldigt förväntansfull. Åker redan den 6e November men blir bara borta några dagar då resan är lite av en blogg-grej.

 

Kommer åka tillsammans med två andra donnor från Sverige och sedan tre från Frankrike och tre britter och vi har ett fullspäckat schema över alla våra dagar vilket känns superskoj. Om jag får lite fritid dock så tänkte jag kolla med er om ni har något hett Singapore tips? Var är bästa shoppingen och vad finns det för måsten när det kommer till sevärdheter och aktiviteter?

 

// Guess what guys??? I’m going to Singapore and I’m super excited. I will only be away for a few days but looks like we’re having a full schedule while there. I’m going there together with two other Swedish bloggers, three bloggers from France and three bloggers from UK //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna