Tänker väldigt mycket på framtiden. Vart jag vill och vad jag vill uppnå, men kommer ofta på mig själv att jag måste lära mig att leva i nuet också. Det är inte bara min slutdestination som är viktig utan jag måste ju även se till att resan dit blir lika härlig, något jag tror många av oss glömmer bort. 

 

Drömmar och mål är viktiga för att vi ska ta oss dit vi vill men jag tror att det är precis lika viktigt att leva här och nu. Det är farligt att snöa in sig på tankarna ”när jag har den där kroppen, det där jobbet och den där killen kommer jag vara lycklig”. För du måste ju se till att du är lycklig på vägen dit också. Tänk vad många år och vad mycket tid du annars slösar bort på framtiden som kanske inte alls blir som du tänkt dig.

 

Vart vill jag då? Vad är mina drömmar? Och vad vill jag uppnå? Och vara om några år? Helt ärligt så har jag ingen jävla aning. Jag vet inte alls vad jag vill jobba med, vart jag vill bo eller vem jag vill leva tillsammans med. Det enda jag vet är att jag vill att varken jobb eller ekonomi ska hindra mig från att göra exakt vad jag vill, när jag vill. Vet också att jag vill driva eget, som jag gör nu, för ”If you don’t build your own dream, someone will hire you to help build theirs”. Och att mitt drömhus ligger vid en kanal med en infinitypool och brygga med båt haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna